На повидог е формирање балканска фудбалска лига, победникот ќе игра во ЛШ!

Најдобрите клубови од поранешната заедничка држава Југославија можно е повторно да заиграат во иста лига. УЕФА…

Новак Џоковиќ ќе игра во Скопје!

Новак Џоковиќ планира да игра егзибициски натпревари низ градовите од поранешна Југославија. Тој почна да зборува за…

Денеска е денот кога светот остана без најголемиот, пред 23 години загина Дражен Петровиќ

Денес се навршуваат 23 години од прераната смрт на најголемиот кошаркарски талент на поранешна Југославија и на…