ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 14

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 13

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 12

SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 11

ВИДЕО: SPORTY.MK СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 10

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 9

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 8

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 7

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 6

ВИДЕО: Викенд издание на Спортските вести на SPORTY.MK – Емисија 5

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 4

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 3

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 2

ВИДЕО: SPORTY.MK – СПОРТСКИ ВЕСТИ – Емисија 1

ВИДЕО: Ова се вика ТРАГИЧАР – Доби нокаут со топка во глава, а потоа не смесен си даде бизарен автогол!

Јужноамериканскиот фудбал е посебен сам по себе, со многу контроверзни ситуации, а една таква ни доаѓа…

ВИДЕО: Пука од луксуз новиот рај на земјата – Погледнете како изгледа новата вила на Роналдо од 7 милиони евра!

Се ближи крајот на градежните работи и опремувањето на прекрасната вила на Кристијано Роналдо во Лисабон,…