Кошаркарскиот клуб „Работнички“ избра ново раководство

СООПШТЕНИЕ Кошаркарскиот клуб „Работнички“ избра ново раководство   Собранието на Акционери на КК „Работнички“ АД Скопје…

КК Работнички има нова управа

На денешната седница на советот на Општина Центар, со 22 гласови, е избрано новото раководство на…