Маркетинг

[template id=”964″]

ВАЖНО

  • Во цената не е вкалкулирана изработката на рекламниот банер,
  • Резервирањето на рекламен простор се врши однапред 3 дена пред објавувањето на рекламата,
  • Доставувањето на рекламниот банер мора да биде минимум 1 ден пред објавувањето,
  • Објава на PR текст 20€,
  • За присуство на кампањата подолго од 1 месец следува попуст во зависност од периодот на рекламирање,
  • Цените за политичко рекламирање се дуплираат,
  • ПОПУСТ за агенции изнесува 20 %,
  • Плаќањето е 50% пред и 50% по завршувањето на кампањата со уплата по фактура.
  • Контакт: +38972/238-405, +38978/398-093, marketing@sporty.mk

Превземи ја маркетинг брошурата на sporty.mk

pdf