Импресум

Сопственик и главен одговорен уредник:

Томислав АТАНАСОВСКИ

tomi@sporty.mk

 

WEB ADMINISTRATOR:

Томислав АТАНАСОВСКИ

tomi@sporty.mk

 

МАРКЕТИНГ:

Томислав АТАНАСОВСКИ

tomi@sporty.mk, marketing@sporty.mk

 

WEB EDITOR:

Ристе ЃОРЃИЕВ

riste@sporty.mk