Навивачките на Интер и Милан

Навивачките на Интер и Милан пленат со својата убавина.

Во пресрет на големото градско дерби во италијанската Калчо лига, помеѓу Милан и Интер, погледнете галерија на нивните верни навивачки.

Галерија