Дали на Партизан му се спрема потоп?! Капитенот Пантер прв го напушта бродот кој тоне!

Loading

Во екот на борбата за „превласт“ на Јадранот, се појави информација дека Кевин Пантер на крајот од сезоната го напушта Партизан….

фото: Starsport

Како што пишуваат српските медиуми еден од најдобрите играчи во тимот Жељко Обрадовиќ решил да си замине иако има договор за уште една сезона!

,,На 1 јули Кевин го откажува станот и од тој датум повеќе нема да биде во Белград. Тој веќе се поздравил со соседите и познаниците и им кажал дека го напушта Партизан. Пантер живееше во Белград, но таму немаше мир, бидејќи обожавателите и симпатизерите на црно-белиот тим скоро секој ден го среќаваа на улица и го молеа за автограми и фотографии. Не можејќи да оди на мир во ресторанот, решил да се пресели во блокот А. Неговите соседи тврдат дека им се доверил и дека наскоро заминува, бидејќи веќе го откажал станот“.