Видео: Потегот на денот оди за Лазаров и Манасков со двојниот цепелин!

Mакедонските репрезентативци Кире Лазаров и Дејан Манасков постигнаа ретко виден гол кој сигурно ќе биде еден од најатрактивните од Европското првенство 2016 во Полска.

cepelin

Двојниот цепелин на Кире Лазаров и Дејан Манасков денеска беше изведен успешно и против големата Франција за голема еуфорија меѓу македонските фанови во Краков.

Погледнете ја мајсторијата на Кире и Дејан….