full screen background image
Последни Вести

Категорија: Интервјуа

поп ацев

Интервју со најдобриот македонски маратонски пливач – Евгениј Поп Ацев

Здраво Евгениј, најпрво сакаме да изразиме задоволство што одвои време да...

2015 беше една од најуспешните години на АМС со изградени 56 спортски објекти

2015 година беше една од најуспешните за Агенцијата за млади и спорт. Беа...