Интервју со најдобриот македонски маратонски пливач – Евгениј Поп Ацев

Здраво Евгениј, најпрво сакаме да изразиме задоволство што одвои време да бидеш дел од нашиот медиум,…

АМС: Комеморација во чест на легендата на пливањето Нико Нестор!

Агенцијата за млади и спорт во Музејот на Македонската борба организираше комеморацијата во чест на ликот…

Пливачот Поп Ацев е најдобар спортист на Македонија за 2015 година

Маратонскиот пливач Евгениј Поп Ацев е прогласен за најдобар спортист на Македонија за 2015 година. Оваа…