(ВИДЕО) Новак доби незгодно прашање – Што би бил да не е тенисер?

Loading

Новак Џоковиќ даде интервју за АТП, а во таа прилика одговараше на многу интересни прашања.

Пред камерата беа Карлос Алкараз, Јаник Синер, Алекс де Минор, Каспер Руд и најдобриот тенисер досега Новак Џоковиќ.

Беа прашани што би правеле доколку не се тенисери, а српскиот ас немал подготвен одговор на тоа прашање.

Прво рече дека не знае, но потоа истакна:

„Само би бил вклучен во некој облик или форма на историјата.

Кој разбрал разбрал…..