Уверливо на првото место и оваа 2017 година – Дознајте кој е најбогатиот светски спортист (фото)

Според магазинот „Форбс“, овој играч и оваа година е најбогатиот светски спортист на светот. Сигурно веќе…

Новак Џоковиќ по трет пат ја доби наградата за најдобар спортист во светот ,,Лауреус”

Српскиот тенисер Новак Џоковиќ по трет пат ја доби наградата „лауреус“, која што е наменета за…

Многу кандидати а само една награда Лауреус за најдобар спортист во 2015 година!

Престижната награда Лауреус, за најдобар светски спортист и спортистка, за 2015 година ќе се одржи на…

Најдобар спортист на Европа за 2015 е Новак Џоковиќ!

Новак Џоковиќ е прогласен за спортист на Европа во 2015 година во традиционалниот избор на највлијателните…

Пливачот Поп Ацев е најдобар спортист на Македонија за 2015 година

Маратонскиот пливач Евгениј Поп Ацев е прогласен за најдобар спортист на Македонија за 2015 година. Оваа…