Ова се 10-те фудбалери на УЕФА во трката за најдобар во Европа!

УЕФА објави листа со 10 претенденти за најдобар играч во Европа минатата сезона. Листата ја предводи…

ФИФА денеска ќе добие нов претседател… Кој се кандидатите?

ФИФА денеска ќе добие нов претседател на изборите кои ќе се одржат во Цирих. Новиот претседател…

ФИФА ги претстави кандидатите за нов претседател на светската куќа на фудбалот

По цели 18 години владеење на Сеп Блатер, ФИФА следниот месец конечно ќе добие нов претседател.…