Најдобрите моменти од мастерсот Индијан Велс 2016

Организаторот на турнирот, за крај на Индијан Велс 2016, го објави видеото на најдобрите потези од…

Видео: Џоковиќ и Азаренка се победници на мастерсот 1000 во Индијан Велс

Србинот Новак Џоковиќ и Белорусинката Викторија Азаренка се победници на тенискиот мастерс турнир од серијата 1000…

Индијан Велс: Мареј елиниран од Делбонис, заврши турнирот за Ивановиќ и Бушар!

На тенискиот мастерс во Индијан Велс во третото коло се случија неколку изненадувања на машкиот и…

Индијан Велс: Џоковиќ и Надал со многу мака во 3.коло!

На тениските терени во Индијан Велс се игра мастерсот од серијата 1000 каде на програмата е…