Најдобрите поени на сезоната во НБА лигата (видео)

Сите најдобри завршници од сезоната во НБА лигата на едно место и собрани во едно видео.

Има што да видите во оваа 15 минутна компилација на најдоброто за сезоната 2016/17. Атракции од кои застанува здивот.

Уживајте во една од најспектакуларните сезони во НБА лигата и со преубавите поени …