(Фото) Кој е уште со Кире Лазаров во идеалниот тим од ЛШ во послените 20 години?

Данскиот ракометар, Расмус Бојсен продолжува да избира најдобри ракометари, екипи и селекции. Бојсен сега го ибра најдоброт тим во ЛШ во последните 20 години.

Данскиот ракометар во тимот го смести македонскиот капитен Кирил Лазаров. Тука е и поранешниот голман на Вардар, Арпад Штербик. Останатиот дел од тимот го сочинуваат: Томас, Калман, Чепкин, Рутенка, Карабатиќ и Динар. Тренер на овој тим Талант Душебаев.