Најдобрите три гола на ФИФА за наградата Пушкаш

Неверојатниот гол на играчот на Рома, Флорензи против Барселона во ЛШ, продорот на Меси и прекрасниот гол против Билбао во финалето од Купот на Шпанија и ножичките на Вендел од Бразил се трите гола кои се во конкуренција за наградата за најубав гол „Пушкаш” во изборот на ФИФА.

puskas1

Во продолжение погледните ги овие маестралните завршници на големите мајстори…