Вртоглава цена за марамчето на Меси со кое ги бришеше солзите на разделбата со Барселона!

Заминувањето на Меси од Барселона ја разбуди силата на емоциите, како кај навивачите на каталонскиот клуб, така и кај поддржувачите на ПСЖ, на кои тој им се приклучи. Но, и кај самиот фудбалер.

Ова јасно се виде на прошталната прес -конференција во Барселона, кога во солзи зборуваше за тоа што значи за него клубот во кој ја помина својата играчка кариера.

И ги избриша солзите со марамче, кое некој го подигна по заминувањето на Меси и го стави на аукција со почетна цена верувале или не туку од милион долари.

Иако сакаме да биде нечија шега, светските медиуми наведуваат дека аукциската платформа потврдила дека шамичето содржи плунка и солзи на Меси!

Приказната е сама по себе луда и сега треба да се појави само некој што тоа парче хартија ќе го купи по бараната цена.

Тогаш претпоставуваме дека можеме да кажеме дека видовме се.