(Видео) Во светот на боксот досега немало вакво нешто – Од силината на ударот летна од рингот!

Невообичаен настан беше одбележан на еден боксерски натпревар помеѓу Касиус Чејни и Џоел Кодл.

Чејни победи, а она што беше посебно интересно, под налетите на ривалот, Кодл дури успеа да излезе од рингот.

Наскоро се врати помеѓу јажињата, но залудно – наскоро беше нокаутиран!