(Видео) Сцена за која зборува цел свет – Судија скокна ограда од три метри за да спаси жива глава!

Неверојатната сцена беше забележана во Купот на Перу. Судијата мораше да скокне преку три метри висока ограда, за да спаси жива глава.

Имено, на натпреварот помеѓу Сан Кристобал и Дефензор Патимба, главниот судија мораше да избега од теренот со цел да избегне линчување од несреќните навивачи.

Бесни на судските одлуки, навивачите влегоа на теренот. Судијата кога видел дека навивачите се упатуваат кон него почнал да бега …