ВИДЕО: Од Англија ни доаѓа можеби промашувањето на годината во фудбалот!

Во аматерските лиги на Англија може да се забележат секакви ситуации, а од таму ни доаѓа и ова ново „промашување на годината“.

Напаѓачот сам си изработи солидна шанса, но топката по неговиот шут наместо во голот, заврши преку стадионот….