ВИДЕО: Кога ќе видите како се презива овој холандски фудбалер ќе паднете од смеење!

Фудбалер со многу интересно презиме игра во Холандија и тоа во првата лига!

Тој стана вистински хит на социјалните мрежи во регионот, бидејќи презимето на овој млад фудбалер е Северина!

Неговото име е Ксандер, и пред неколку дена го имаше своето деби во тимот на АДО Ден Хаг.

Игра на крилната позицијата, а е роден во 2001 година….