ВИДЕО: Хит на интернет – Судијата не издржа откако Јокиќ тверкаше за време на потфрлањето!

Loading

На потфрлањето, каде во главната улога беа Јокиќ и Зубац, хрватот не можеше да поверува што се случи.

Имено, Јокиќ „тверкаше“ додека судијата се подготвуваше да ја потфрли топката, што го насмеа арбитрот и не можеше да се воздржи.

На Зубац прво ништо не му било јасно, а потоа ја прифати шегата, за да на крајот како и обично видеото го обиколи светот….

Погледнете ја комичната ситуација….