(ФОТО Галерија) Одбојкарите беа бодрени од над 20.000 гледачи на сите натпревари!

Одбојкарската федерација на Македонија објави дека натпреварите на ЕП 2023 во групата Ц кои се играа…

ОК Вардар со ревијален турнир одбележува 75 години постоење

Одбојкарскиот Клуб Вардар е создаден далечната 1947 со самото основање на Спортското друштво Вардар. Тие годинава…

СЦ Борис Трајковски и РСБСП потпишаа меморандум за подобрување на безбедноста во сообраќајот

Безбедноста на сообраќајот на патиштата во нашата држава претставува примарна општествена одговорност на сите организации и…

Потпишан договор за деловна соработка помеѓу СЦ Борис Трајковски и оне.Вип ДОО

Оне.Вип ДОО Скопје и Спортскиот Центар „Борис Трајковски“ потпишаа договор за деловна соработка. Во рамки на…

Започна сезоната на зимски спортови во СЦ Борис Трајковски

Со доаѓањето на зимата сè попопуларни стануваат зимските спортови, особено рекреативното и уметничкото лизгање, кои покрај…