ЖРК Вардар и следната сезона со Андреа Лекиќ во составот!

Српската ракометарка Андреа Лекиќ и следната сезона ќе ја гледаме во дресот на ЖРК Вардар. Лекиќ…

Словенката Тамара Мавсар е најновото име кај македонскиот шампион ЖРК Вардар!

Македонскиот ракометен шампион ЖРК Вардар од следната сезона ќе биде засилена со уште една словенечка интернационалка, во…

Првата скандинавка наскоро ќе заигра во ЖРК Вардар!

Камила Херем ќе биде најновото засилување на ЖРК Вардар и воедно ќе стане првата скандинавка која…