Македонските каратисти на прием во Агенцијата за млади и спорт

Директорот на Агенцијата за млади и спорт (АМС), Марјан Спасески денеска ги прими македонските каратисти кои…

Рекордни 6 медали на младите каратисти на ЕП во Кипар!

Агенцијата за млади и спорт организира прием за каратистите по повод одличниот успех  43-то по ред…

Младите каратисти до 21 година подготвени за настап на ЕП во Кипар

Куќата на спортот беше повторно почетна стартна точка на македонските каратисти кои од 5 февруари до…