Леброн се откажа од 23-ката во Лејкерс – Еве на кој му го даде и со кој број ќе игра следната сезона!

Леброн Џејмс постигна договор со „Најк“ да му го отстапи својот број на дресот 23 на…

Промотивно само до 27 Октомври, одбери си број на Визер Скопски Маратон 2017

Сите заинтересирани учесници за Виз Ер Скопскиот Маратон, кој ќе се одржи на 7 мај 2017 година,…

Се приближува стартот на најголемата спортска манифестација во Македонија

,,Ако сакаш да трчаш, истрачај милја, ако сакаш да искусиш поразличен живот, трчај на маратон.“, изјавил…