КК Работнички има нова управа

Loading

kk-rabotnichki

На денешната седница на советот на Општина Центар, со 22 гласови, е избрано новото раководство на најтрофејниот македонски кошаркарски клуб, КК Работнички.

Официјално сеуште не се обелоденети имињата на новите раковдни лица на клубот, но се најавува дека се надминати политичките разлики и најтрофејниот клуб ќе добие раководство какво што му доликува.