Видео: Дастин Браун го има потегот на денот…

Loading

Tенисерот од Германија, Дастин Браун на АТП чаленџ турнирот во Бергамо направи нешто несекојдневно и атрактивно што ја крана публиката на нозе.

brown

Затоа е прогласен за потег на денот.

Погледнете ја мајсторијата на Браун.


Dustin Brown with “The Shot Of The Year” in… by allsports0