Тимот на Sporty.mk ви ја честита новата 2016 година!

Sporty.mk – Ви посакува Среќна нова 2016 година, многу здравје, среќа, берикет и успеџ во работата.

1

Спортскиот веб портал Sporty.mk во 2016 година ќе прослави 2 години од постоењето, се труди и работи за вас читателите и посетители на нашиот портал секогаш како и досега така и во иднина навреме да ве извести за сите новости од светот на спортот.

Среќна Нова 2016 година и Среќни Божиќни празници!