Нов термин за натпреварот Македонија-Хрватска е 20:30 часот!

Loading

МАКЕДОНИЈА утре против Хрватска наместо во 18 и 15, натпреварот ќе го игра во најдоцниот термин од 20:30 часот.

manaskov

Потоа на 25 се среќаваме со Норвешка, од 18:15 часот, а последната средба од втората фаза ја играме против Белорусија во 16 часот.

ЧЕТВРТОК, 21.01.2016
18:15: Франција – Белорусија
20:30: МАКЕДОНИЈА – ХРВАТСКА

САБОТА, 23.01.2016
18:15: Франција – Хрватска
20:30: Полска – Норвешка

ПОНЕДЕЛНИК, 25.01.2016
18:15: МАКЕДОНИЈА – НОРВЕШКА
20:30: Полска – Белорусија

СРЕДА, 27.01.2016
16:00: МАКЕДОНИЈА – БЕЛОРУСИЈА
18:15: Франција – Норвешка
20:30: Полска – Хрватска

ГРУПА 1
1. Полска 2 2 0 0 55:48           4
2. Норвешка 2 2 0 0 63:58     4
3. Хрватска 2 1 0 1 58:55        2
4. Франција 2 1 0 1 55:54        2
5. Белорусија 2 0 0 2 48:56    0
6. Македонија 2 0 0 2 46:54   0