(ВИДЕО) Убавицата му нанесе сериозни болки – 10 години од урнебесниот предизвик на Маша и Ноле кој го насмеа светот!

Loading

Поминаа точно 10 години од урнебесниот предизвик на Марија Шарапова и Новак Џоковиќ. Времето навистина брзо лета…

фото: Sreenshot/youtube/HEAD Tennis

Во првиот предизвик Новак и Марија мораа со тениско топче да ја погодат дупката во голф играта. На овој предизвик подобра беше Шарапова.

Следниот предизвик беше сличен, но во куглање. Имаа задача со три топчиња да ги срушат сите кугли. Тука Новак победи.

Мегутоа Џоковиќ и предложи на Марија нов предизвик, а тоа беше да ја погоди кутијата со топки која ја стави на својата глава.

Но предизвикот заврши лошо по Ноле. Маша го погоди Новак во меѓуножјето….