(Видео) Само во Русија – Неверојатна глетка на едно рели, шест автомобили ислетаа на исто место!

Една рели трка што се одржа за време на викендот во рускиот град Псков дефинитивно ќе остане запаметен по несреќата што го одбележа.

Дури шест автомобили излетаа од патеката на истото место, а шокот на навивачите и на самите возачи растеше од минута во минута – кога се појавува друго возило зад кривината.

Во еден момент изгледаше како да се договориле да застанат на истото место…