АМС пушти три тениски терени и едно повеќенаменско игралиште во Охрид

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески и Градоначалникот на општина Охрид Никола Бакрачевски…

Плакети за успех и придонес во ракометот и спортот на Мојсовски и Миркуловски од АМС

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески денеска на македонските ракометни репрезентативци Наумче Мојсоски…

Одбележан Светскиот ден на спортот, здравјето и мирот

По повод одбележувањето на светскиот ден на спортот, здравјето и мирот, директорот на Агенцијата за млади…

АМС: Средба на Спасески со освојувачот на бронзениот медал во воздухопловно моделарство

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески оствари средба со Бојан Димески, освојувачот на…

АМС: Спасески се сретна со француската амбасадорка Лоренс Оер

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески денеска оствари работна средба со француската амбасадорка…

АМС: Средба на Спасески со претседателот на Велосипедската федерација на Турција

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески денеска имаше средба со Емин Муфтуоглу, претседател…