Спортистите ја покажаа хуманоста на дело, давуваа крв!

Македонскиот автомобилист Игор Стефановски Иџе во соработка со Агенцијата за млади и спорт и Вип Арената “Борис…

Среќен 33-ти роденден Иџе!

Македонскиот автомобилист и европски шампион на ридски патеки Игор Стефановски „Иџе“ денеска го прославува својот 33-ти роденден. Иџе остави…