ФОТО: Се појави никогаш видена слика на Федерер – Ја обожувал Памела, а видете му ја само фризурата!

Loading

На социјалните мрежи се појави исклучително интересна фотографија од младоста на Роџер Федерер.

Познатиот Швајцарец позира во својата соба како 17-годишник, а на ѕидот има постери од неговите идоли… Интересно, покрај кошаркарските легенди Мајкл Џордан и Шекил О’Нил, посебно место во неговата соба има фотографијата од познатата убавица Памела Андерсон која на времето беше вистинска инспирација за повеќето тинејџери.

Многумина ги привлече и неговата необична фризура, Швајцарецот беше офарбан со плава боја.

Можеби збучи неверојатно, но на ѕидот од неговата соба се наоѓа и знамето на Македонија кое Роџер најверојатно го добил како сувенир на некој турнир.