Боксерот Мејведер проговори за своето богатство – Не сум таков како што ме гледаат луѓето!

Loading

Легендарниот боксер Флојд Мејведер иритира многумина со својот животен стил и акцентот на огромното богатство.

Фотографиите на социјалните мрежи што ги објавува најмногу ги потенцираат парите и материјалните работи, па често е нападнат од оние кои мислат дека е надмоќен.

Борбата со јутјуберот Логан во јуни оваа година му донесе уште 100 милиони долари, па се проценува дека ќе биде „тежок“ над 600 милиони долари вкупно.

„Само затоа што зборувам за пари, не ме прави лоша личност“. Уживам во убавите работи во животот, тој не ми направи пари, јас му направив. Среќен сум што можам да го нахранам моето семејство, а тоа не можеме да го направиме само со тоа што ќе кажеме „те сакам“. Парите ве ставаат во позиција да имате убав живот, да патувате, да се забавувате и да пробувате различни работи.