(Видео) Хит над хитовите – Ова е еден од најсмешните автоголови во фудбалот!

За ова неделно попладне ви подготвивме една неверојатна комична сцена во фудбалот.

Станува збор за бразилската Серија Д од каде ни доаѓа и оваа видео снимка каде беше постигнат еден апсолутно неверојатен автогол!

Не го знаеме името на тимот на теренот ниту пак имињата на актерите, но тоа и не е важно.

Уживајте!