Кои тимови ќе играат следната 2016/17 сезона во кошаркарската Евролига?

Кошаркарската Евролига ги објави имињата на екипите кои следната сезона ќе играат во најеминентно европско клупско…

Фудбалскиот сојуз на Англија најавува нов систем на натпреварување!

ФА на Англија најаува наскоро промени во системот на натпреварување во фудбалските шампионати. Ќе се формираат…

Четиригодишен договор потпишаа АБА и Евролигата!

АБА лигата и Евролигата потпишаа нов четиригодишен договор, кој подразбира дека АБА лигата има загарантирано едно…