По Манасков, од РК Вардар заминува и Игор Карачиќ?

Дејан Манасков го најави заминувањето од РК Вардар откако стана јасно дека беше во сенка на…

Среќен 33-ти роденден Иџе!

Македонскиот автомобилист и европски шампион на ридски патеки Игор Стефановски „Иџе“ денеска го прославува својот 33-ти роденден. Иџе остави…