Видео: Словенецот Петер Превц е победник на новогодишната турнеја четири скокалници!

Словенецот Петер Превц победи на 64-то издание на Новогишната турнеја, 4 скокалници што предмалку заврши во Бишофсхофен.…

Видео: Фројн донесе домашната победа во Оберсдорф на новогодинешната турнеја

Се одржа првата од четирите новогодишни скокалници во германскиот град Оберсдорф. До победата стигна домашниот ски…