(ФОТО) Кој има ќе троши – Мејведер за внукот троши цело богатство на подароци!

Loading

Американскиот боксер Флојд Мејведер на својот внук му купил автомобилско седиште за неверојатни 18 илјади долари.

фото: Instagram

Еден од најбогатите спортисти во светот на почетокот на 2021 година стана горд дедо на малиот Кентрел Јуниор, кој на светот го донесе ќерката на Флојд, Јаја.

Очекувано, познатиот дедо секојдневно го опсипува својот внук со луксузни подароци, па наследникот веќе има златен „ролекс“ обложен со дијаманти.

фото: Instagram