(ФОТО) Без преден заб и седа коса – Ваква иднина во 1998 му предвидуваа на модната икона Дејвид Бекам!

Loading

Некои фудбалери беа многу популарни во текот на нивните кариери, но и подоцна кога заминаа во пензија, а еден од нив секако е Дејвид Бекам.

фото: Profimedia

Бекам во последните две децении покажа дека годините не му можат ништо, како 47-годишник и денес изгледа одлично, а во едно угледно списание му дадоа навистина катастрофална прогноза.

На монтираната фотографија Бекам не требаше да има еден преден заб, додека голем дел од неговата руса коса ќе ја немаше.

Постои теорија дека Бекам бил и на трансплантација на коса, како на пример Вејн Руни.

Меѓутоа, реалноста е сосема поинаква бидејќи планетарно популарниот Англичанец одлично се снаоѓа и многу негови врсници можат само да му позавидат.

Во сето тоа деловната империја на Бекам станува се поголема и поголема, па неговото богатство моментално се проценува на 450 милиони евра.

Еве како му ја предвидоа иднината на Бекам во 1998 година и како тој би изгледал во 2020 година…