full screen background image
Последни Вести

Маркетинг

Попап Банер

Pop Up Banner
Попап Банер
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
800x533 15.000,00 ден 40.000,00 ден

Хедер Банер

Header Banner
Хедер Банер
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
728x90 10.000,00 ден 30.000,00 ден

Топ Банер

Top Banner
Топ Банер
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
728x90 6.000,00 ден 18.000,00 ден

Страничен Банер 1

Side Banner
Страничен Банер 1
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
300x250 6.000,00 ден 18.000,00 ден

Страничен Банер 2

Side Banner
Страничен Банер 2
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
300x250 4.000,00 ден 12.000,00 ден

Среден Банер

Middle Banner
Среден Банер
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
728x90 4.000,00 ден 12.000,00 ден

Страничен Банер 3

Side Banner
Страничен Банер 3
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
300x250 3.000,00 ден 9.000,00 ден

Банери Дно

Bottom Banner
Банери Дно
Димензија Неделна Цена Месечна Цена
300x250 2.000,00 ден 6.000,00 ден

ВАЖНО

  • Во цената не е вкалкулирана изработката на рекламниот банер,
  • Резервирањето на рекламен простор се врши однапред 3 дена пред објавувањето на рекламата,
  • Доставувањето на рекламниот банер мора да биде минимум 1 ден пред објавувањето,
  • Објава на PR текст 20€,
  • За присуство на кампањата подолго од 1 месец следува попуст во зависност од периодот на рекламирање,
  • Цените за политичко рекламирање се дуплираат,
  • ПОПУСТ за агенции изнесува 20 %,
  • Плаќањето е 50% пред и 50% по завршувањето на кампањата со уплата по фактура.
  • Контакт: +38972/238-405, +38978/398-093, marketing@sporty.mk

Превземи ја маркетинг брошурата на sporty.mk

pdf