full screen background image
Последни Вести

Мајката на сестрите Вилијамс одлично се држи – Серена ја покажа својата мајка во седмата деценија (фото)

Мајката на сестрите Вилијамс, Оресен Прајс предизвика голема мешаница на социјалните медиуми кога се појави нејзината слика.

мама

Мајка од сестрите Вилијамс, Венус и Серена во седмата деценија изгледа далеку подобро од помладите жени.

Oraş Цена наскоро ќе стане баба, бидејќи нејзината помлада ќерка Серена во blagolsovenom состојба и треба наскоро светот ја прифати нивното прво дете.