full screen background image
Последни Вести

Даниеле Брациали делимично призна дека местел натпревари

6fbce5f0-5495-11e4-95fa-9e20b0733534_web_scale_0.1_0.1__

Роберто Ди Мартино кој го води случајот против Даниеле и неговиот дубл партнер Потито Старче изјави дека Даниеле на сослушувањето признал неколку работи, но и дека негирал неколку работи. Брациали и неговиот повремен партнер се обвинети дека продавале мечеви откако нивен интернет разговор беше објавен во италијанската штампа пред три недели.